Betaal niet te veel voor je servicekosten

Bij Schoeman geloven we dat transparantie en eerlijkheid de sleutel zijn tot een succesvolle huurervaring. Helaas hebben we gemerkt dat de hoogte van de servicekosten voor kantoren niet altijd correct in verhouding wordt berekend, wat huurders soms voor verrassingen plaatst. Maar wees gerust, want we staan klaar om u te adviseren en te begeleiden om uw huisvestingskosten een stuk aantrekkelijker te maken.

Wat zijn servicekosten?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat servicekosten eigenlijk zijn. Servicekosten zijn de extra kosten boven op de huurprijs die huurders betalen voor diensten en faciliteiten die worden geleverd door de verhuurder of vastgoedbeheerder. Dit kan variëren van gemeenschappelijke voorzieningen zoals schoonmaak, beveiliging en onderhoud van de gebouwen, tot nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water en verwarming.

Transparantie is de sleutel

Helaas hebben we gemerkt dat sommige huurders zich geconfronteerd zien met hoge, onduidelijke servicekosten die niet altijd in verhouding staan tot de geleverde diensten. Dit kan leiden tot frustratie en financiële lasten die niet nodig zijn. Bij Schoeman staan we voor transparantie en duidelijkheid. We adviseren onze huurders om altijd een gedetailleerd overzicht van de servicekosten te vragen voordat ze een huurovereenkomst ondertekenen. Op die manier kunt u precies zien welke diensten worden aangeboden en of deze in lijn zijn met uw behoeften en verwachtingen.

Heronderhandelen voor een betere deal

Als u momenteel een huurder bent en denkt dat uw servicekosten niet in balans zijn met de geleverde diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts bij Schoeman kunnen u adviseren bij het heronderhandelen van de servicekosten, zodat u niet meer betaalt dan nodig is. We hebben jarenlange ervaring in de vastgoedsector en weten precies waar we op moeten letten om u de beste deal te bieden.

Uw doel: onze missie

Bij Schoeman is onze missie om ervoor te zorgen dat onze klanten (huurders) tevreden zijn en dat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over onnodige huisvestingskosten. We geloven in eerlijke en open communicatie, en ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden.

Heeft u vragen over uw servicekosten of wilt u in contact komen met ons team? Bel ons op 020 8 330 330 of mail ons via info@schoeman.nl