Opdrachtgevers

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

Maatwerk oplossingen

Elke klant is uniek, en dat betekent dat elke opdracht bij ons maatwerk is. Met een gedegen kennis van de markt en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen, bieden we passende vastgoedoplossingen.

de Bijenkorf

Magazijn de Bijenkorf wordt door
Schoeman tenant consultants voorzien van huisvestingsadvies omtrent verlenging dan wel aanhuur van een nieuwe locatie ten behoeve van het hoofdkantoor te Amsterdam.

Red Bull

Schoeman assisteerde Red Bull bij
diverse huisvestingsvraagstukken inzake haar Nederlandse vestiging
gelegen aan het NDSM-plein te Amsterdam. Red Bull heeft voor de tweede opeenvolgende keer gekozen voor een van de partners van Schoeman. Inzake NDSM-plein is een commercieel en juridisch complexe onderhandeling tussen huurder, eigenaar en initiële ontwikkelaar succesvol afgerond.

Puma

PUMA Benelux B.V. heeft ten behoeve van haar hoofdkantoor in de Benelux het huurcontract verlengd van de kantoorruimte aan de Plesmanstraat 4 te Leusden. PUMA Benelux huurt circa 1.150 m2 v.v.o. op de begane grond, op de eerste- en tweede verdieping van het pand alsmede 15 parkeerplaatsen. Schoeman tenant consultants begeleidde Puma bij deze heronderhandeling.

Kärcher

Schoeman heeft namens Kärcher opdracht gekregen haar te helpen bij het vinden van passende huisvesting op basis van het opgestelde programma van eisen. Gezocht wordt in de regio Amsterdam.

Opdrachtgevers van Schoeman

Red Bull

de Bijenkorf

Airbus Defence & Space

MeteoGroup

Ravensburger B.V.

Danone Benelux B.V.

Puma

Tiqets

WML AS

Ballorig

Kärcher

Reebok Crossfit Almere

Florent

MultiSafepay B.V.

Fulbright Center

Witteveen+Bos

Royal Wessanen

Pipoos

Profile Car & Tyreservice

iiyama Benelux
Milestone Logistics

Stichting Opkikker

Intermedia Group

Off the Fence

AMREF Flying Doctors

Kinesis Pharma

Terminal 18

Silicon Power

Klanten over ons

Wij zijn erg tevreden over de aanpak en werkwijze van Schoeman bij de aanhuur van ons nieuwe kantoor. Schoeman heeft zich professioneel opgesteld en was volhardend naar de verhurende partij. Daarbij zijn we goed geadviseerd over het contract en de voorwaarden.

— Stichting Kolom

Wij werken al drie jaar samen met Schoeman. Ze helpen ons met contractverlengingen, het vinden van een nieuwe locatie en advies over onze huisvesting. Samenwerken met Schoeman is snel, prettig en met de nodige daadkracht. We werken in vertrouwen samen en kunnen ons zo zorgeloos richten op onze werkzaamheden.

— De Kindertelefoon

De drive en insteek van Schoeman geeft dat je echt een adviseur naast je hebt staan die geen dubbele agenda heeft. En dat is erg belangrijk in een wereld van contracten, partijen, wisselingen en natuurlijk een wereld waar veel geld in om gaat. De correcte en integere manier van werken van Marnix past bij ons.

— Martijn Engelberts | Witteveen+Bos

Dankzij de dienstverlening van Schoeman consultants hebben we nu betere huurovereenkomsten en een aantal nieuwe zeer geschikte behandellocaties. We hebben de samenwerking als succesvol en plezierig ervaren en doen dat nog steeds.

— Paul Geraeds | GGZ Groep

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact op