Maatschappelijk

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

Het gaat om maatwerk oplossingen

Als de dynamische sectoren van zorg en maatschappelijke dienstverlening zich ergens in kenmerken, dan is het wel in de specifieke behoeften op het gebied van huisvesting. Bij Schoeman begrijpen we dat als geen ander.

Wij noemen ons met trots specialist als het aankomt op het adviseren over en oplossen van huisvestingsvraagstukken specifiek voor maatschappelijke en zorggerelateerde organisaties.

De zoektocht naar de ideale locatie gaat verder dan alleen een adres. Het gaat om de afweging tussen duurzaamheid en betaalbaarheid, de specifieke indelingswensen, financiële haalbaarheid en flexibiliteit in huurovereenkomsten. Dit alles in een zorglandschap dat voortdurend verandert. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich. Voor tal van maatschappelijke en zorggerelateerde organisaties hebben wij de perfecte huisvestingsoplossingen gevonden, altijd met de best mogelijke voorwaarden.

Onze opdrachtgevers

De Sociale Maatschap

Stichting De Kindertelefoon

iHUB

Familysupporters

Dokter Bosman/Forta

De Sleutels

Too Good To Go

Greenpeace

Stichting SchOOL

Stichting Kolom

Stichting JA!

Fibbe

Viviq

Terminal18

Klanten over ons

Wij zijn erg tevreden over de aanpak en werkwijze van Schoeman bij de aanhuur van ons nieuwe kantoor. Schoeman heeft zich professioneel opgesteld en was volhardend naar de verhurende partij. Daarbij zijn we goed geadviseerd over het contract en de voorwaarden.

— Stichting Kolom

Wij werken al drie jaar samen met Schoeman. Ze helpen ons met contractverlengingen, het vinden van een nieuwe locatie en advies over onze huisvesting. Samenwerken met Schoeman is snel, prettig en met de nodige daadkracht. We werken in vertrouwen samen en kunnen ons zo zorgeloos richten op onze werkzaamheden.

— De Kindertelefoon

De drive en insteek van Schoeman geeft dat je echt een adviseur naast je hebt staan die geen dubbele agenda heeft. En dat is erg belangrijk in een wereld van contracten, partijen, wisselingen en natuurlijk een wereld waar veel geld in om gaat. De correcte en integere manier van werken van Marnix past bij ons.

— Martijn Engelberts | Witteveen+Bos

Dankzij de dienstverlening van Schoeman consultants hebben we nu betere huurovereenkomsten en een aantal nieuwe zeer geschikte behandellocaties. We hebben de samenwerking als succesvol en plezierig ervaren en doen dat nog steeds.

— Paul Geraeds | GGZ Groep

Neem contact op

Meer weten over onze dienstverlening voor maatschappelijke en zorggerelateerde organisaties? Neem dan direct contact op met ons team.

Bezoekadres

Johannes Verhulststraat 115-H

1071 MZ Amsterdam

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.